RANDEVÚ A SZÉPSÉGGEL

Méghozzá nem is eggyel! A Magyar Világtalálkozó kiemelkedő eseménye immár nyolcadik alkalommal a Világtalálkozó szépe választás. Felvonult tizenöt hölgy, akik mindannyian szerettek volna koronázott királynők, lenni az este végére. Nem lennék hű önmagamhoz, ha nem órákkal korábban érkeztem volna a helyszínre. Izgalmas fotókat ilyenkor lehet igazán készíteni.

Meglepetéssel láttam, hogy nem csak a királynő jelöltek sminkelnek, öltöznek lázasan, hanem rengeteg gyönyörű lány készülődik valami egészen másra. Mint kiderült, divatbemutatók sorát élvezhette az elején a szépszámú és igencsak illusztris nézősereg.

Nagykövetek Indonéziából, Indiából, Mongóliából ültek az első sorban, s hogy a sztárparádé is teljes legyen, Keresztes Ildikó, Fábián Éva, Marcellina, Sütő Enikő, Sasvári Sándor és még sokan mások élvezhették a látványt.

Abban pedig volt része mindenkinek bőven. A ruhaköltemények is gyönyörűek voltak, de az ezeket viselő hölgyekből is simán ki lehetett volna állítani akár háromszor tizenöt fős mezőnyt a szépségversenyre. Talán nem véletlen, hogy a fényképezőgépem is ekkor kattogott legtöbbet.

A divattervezés csodáit lehetetlen lenne, teljes egészében az olvasok elé tárni a fotókon keresztül, mert minden egyes bemutató megérne egy külön cikket és a főszereplők mégiscsak a versenyen induló hölgyek voltak.

Tizenöten érkeztek az ország szinte minden szegletéből, de még Erdélyből és a felvidékről is volt gyönyörű hölgy. Természetesen fontos a győztes, a királynő személye, de én úgy gondolom, hogy mind a tizenöt induló nyertesnek érezhette magát. Volt, aki először kóstolt bele abba, hogy milyen a kifutón végig vonulni, s akadt olyan is, aki már számtalan hasonló eseményen, rutinosan tehette széppé az estét.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s