KISÜZEMEK NAGY NAPJAI

Hagyomány immár, hogy Óbuda Főtere nem csak télen és nem csak nyáron kínál ezernyi programot azoknak, akik vágynak a kellemes társaságokra, finom italokra, ízletes ételekre. Tavasz végén, nyár elején a kisüzemi sörök veszik három napra a birtokukba a tér minden szegletét.

ű

Lehetne írni arról, hogy hányféle ízt kóstolhattak idén az ital rajongói, s szót érdemelne az étel kínálat is, nem is beszélve a zenei csemegék sokaságáról a nagyszínpadon és a Kubuci Kertben. Mindezt kicsit feleslegesnek tartom, hiszen hellyel-közzel mindhárom napon készítettem sok száz fotót.

Igaz, a képek nem kóstolhatóak és hangot sem közvetítenek, de talán valamit vissza tudnak adni abból, amit a színes kavalkád jelentett péntektől vasárnap estig ebben az esztendőben a „Kisüzemek” ünnepén.

Igazán nívós zenei vonulatot sikerült az idén is színpadra állítani, de az talán mára nem újdonság, hogy a Fő-tér lassan kedvenc fellépési helyévé válik a legnépszerűbb hazai zenekaroknak.

Előttünk az Óbudai Nyár eseménysorozata és a fellépők sora biztos garancia arra, hogy az öreg macskakövek mindegyikére jut majd egy-egy ember. A fotók ízelítőt nyújthatnak abban kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy Óbuda Fő-tere Budapest legnépszerűbb helyének fog számítani az elkövetkező időben.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s