2018. évi Fekve nyomó kupa a Lupa tónál

A Magyar Erőemelő Szövetségtől bírójától kaptam felkérést a versenyfotózásra.

Süt a nap, sehol egy felhő, dől a hő, a küzdelmek a szabadban, a teremtő kék ege alatt, mindez bizony nem  vonzó. Még nem jártam a Lupa strandon, végül döntött a kíváncsiság.

Ami fogadott, az az igazi tengerparti hangulat kellemes zenével, stranddal, étteremmel, büfével és legfőképpen sportolókkal, de nem csupán nézelődőkkel, hanem aktívan azt művelőkkel.

Több versenyszámban súlyemelésben, erőemelésben és testépítésben küzdöttek a sikerért, az érmekért. Számtalan sporteszközön edzhette magát az arra vállalkozó. Edző irányításával csapatokban folyt a munka és a veríték.

 A Magyar Fotográfiának van már napja (aug. 29) de Istene még nincs. Sivát a sok karút kellene megnyerni. Nekem aznap minden bizonnyal annyi volt az érdekes helyszín, ami a megörökítésre várt.

 Minden sportágban tűz, lelkesedés, tomboló energia, mindez kellemes esztétikus környezetben. A parasportolók is megtalálhatták a kedvükre valót a képességüknek megfelelő mozgásformát. Sikeres nap volt, öröm volt ott lenni. Bízom, hogy a fotók hűen közvetítenek.

Kép és szöveg: Szendrei Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s