CSAK AZ ÍZEK, ILLATOK UTÁN!

Hagyomány a Magyar Ízek Utcája, mint ahogy számomra hagyomány immár, hogy végigvonulok fényképezőgépemmel a gasztronómia csúcsát képviselő cégek standjain.

Voltak ismerősök és olyan portékát kínálók, akikkel az elmúlt évek alatt soha nem találkoztam. Olyan kavalkádja ez a fűszerektől a pálinkákon keresztül a csülökig, amelyre példa talán egész évben nem adódik.

Tömeg az van, rendesen, már az első napon a tapasztalatok azt mutatják, hogy a 19-re és a 20-ra még erősebb forgalom várható. Sebaj, az első nap legalább hozzáférhettem fotózás szempontjából kedvenc standjaimhoz, bár a szarvas kolbásszal foglalkozó urak jelezték, hogy a kiállítás legcsinosabb eladói csak szombaton kínálják portékáikat, de az áru, ma is szép.

Minden porta szép! Kitettek magukért mindazok, akik megtisztelték jelenlétükkel az ünnepet. Nem ünneprontásként jegyzem meg, de mintha kevesebben lennének a kiállítók az elmúlt évekhez képest. Aki ki tud menni az eseményre mégsem bánja meg, mert találkozhat a gasztronómia csúcsteljesítményével minden négyzetméteren.

Még két napig tart az ízek, illatok csodája a Lánc-híd és az Erzsébet-híd között. Az ünnepi pillanatokhoz hozzá tartozik az ünnepi ízek kavalkádja.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s