„SZÁRNYALÓ” FARKASLÁNYOK

Sok-sok farkas egy népes kacsa csapat ellen. Ugye, ha küzdelemről beszélünk, a végeredmény kihirdetése nem hagy kétséget gondolatainkban? Igaz ez csak az „állatvilágra” jelenthető ki, mert, amikor megláttuk az erőtől duzzadó, Salzburgból érkező Ducks hölgyeket, bizony féltettük Wolves lányainkat, hogy esetleg „megeszik” őket.

Megvallom, híve vagyok a lányok ölelésének, de azt a szorítást, amelyet már a bemelegítésnél láthattam, kihagynám. Mindkét oldalon akadtak egészen fiatal lányok és anyjukként is megnevezhető hölgyek. Már harmadik női mérkőzést fotózhattam vasárnap délután a Wolves otthonában, de meg kell, valljam, a három éve tartó férfiúi megmérettetések után „rákaptam” a focista csajok meccseinek megörökítésére.

Van annak valami bája, hogy kifejezetten csinos hölgyek gladiátorként küzdenek az egyik legférfiasabb sportágban. Belegondoltam abba, hogy az ezt a sportágat választó nők a magánéletben is élik-e harcias énjüket, vagy a kiváló háziasszonyok, odaadó anyák, legkedvesebb barátnő szerepét felvállaló egyéniségek.

Azt gondolom ez utóbbi állítások a helytállóak, hiszen amellett, hogy bár a sport fontos szerepet tölt be az életükben, szemmel láthatóan mindannyian igazi NŐK! Lehet, hogy ez is az egyik oka annak, hogy itthon nincs több csapata az egyesületeknek, de ez egy külön eszmecserét érdemlő téma.

 Láthattam kezdetlegesnek mondható hibákat, ha erősebben akarnék fogalmazni, ügyetlenkedéseket, de leginkább a taktikus megoldások, az erőteljes futások, a kemény ütközések voltak a legjellemzőbbek, amik remélhetőleg a fotókban is megjelennek.

Ezen a napon a védelmek tűntek ki ténykedésükkel mindkét oldalon, és amíg a Wolves kétszer is hat pontos akciót hozott, addig a Ducks támadói képtelenek voltak megbirkózni a kiváló védőmunkával.

Kettőből két győzelem a bajnokságban, ami már több mint biztató. Messze még a vége, de ahogy lépdelünk előre a tétmérkőzésekben, úgy csiszolódhat a csapat játéka. Annyit már most ígérhetünk olvasóinknak, hogy ha mindenütt nem is tudunk ott lenni minden mérkőzésen, figyelemmel kísérjük lányaink menetelését a bajnokságban.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s