„PENGÉS CSATÁK” ÉJSZAKÁJA

Szimbolikus hely lett a Symbolból mindazok számára, akik felesküdtek a BARBER hajvágásra. Már másodszor rendezték meg itt azt a versenyt, ahol egyetlen óra alatt, egyetlen hajvágással félmillió forintot lehet nyerni.

Nem csoda, hogy a meghirdetés után négyszáznál is többen jelentkeztek a megmérettetésre. Természetesen több száz versenyzőt lehetetlen egy helyen, egyszerre elindítani, ezért a fotós jelentkezések alapján a zsűri válogatta ki azokat, akik színpadra kerülhettek három etapban.

Kellemes diszkózene, csinos lányok, whiskey, különleges kávé fogadta az érkezőket, akik természetesen a „rajthoz állók” barátaiból, családtagjaiból, munkatársaiból kerültek ki elsősorban. A gyülekező közönség soraiban akadt bőven olyan hajviselet, amely a rajtjel után a pódiumon lett főszereplő. Egy egész óra! Ennyi idő állt rendelkezésre a kompozíciók megalkotására.

Tapasztalatból tudom, hogy a BARBER vágás a hétköznapi életben perceket vesz igénybe. A jeles szakemberekből álló zsűri folyamatosan figyelte a mozdulatokat, a szigorú szakmai szabályok betartás, a megálmodott forma kialakulását.

Amikor végzett egy csoport, gyönyörű lányok jelentek meg partvissal, lapáttal, hogy előkészítsék a terepet a következő versenyzők számára. Elnézve őket, azt is gondolhattam volna, hogy egy szépségverseny döntőjéből ugrottak át eltakarítani a lehullott tincseket.

A profi műsorvezetésnek köszönhetően a hangulat kiváló volt mindvégig és az egész versenyre leginkább a profizmus, magas színvonal volt a jellemző. Olyan alkotások készültek, amelyek tényleg a szakma csúcsának tekinthetőek. A végén természetesen az a két mester örülhetett legjobban, akik a félmillió forintos nyereménnyel távozhattak, de azt gondolom, hogy minden induló számára, pályájának meghatározó élménye maradt a szombat este.

Rengeteg fotó készült így olyan sokat nem is kell írnom szakmai elemzést, azt nem is nagyon tudnék, mert nem az én tisztem, de képek sok mindent elárulnak a második BARBER versenyről. Jövőre a díj minden bizonnyal ismét gazdát keres.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s