A világhírű olasz testvérpár Guido & Maurizio De Angelis visszatért Budapestre!

Február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendültek fel a jól ismert filmslágerek. A koncertnek ezalkalommal két sztárvendége is volt: Terence Hill és Kabir Bedi. Guido & Maurizio De Angelis a feledhetetlen dalokat zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikus zenekari kísérettel adták elő.

Guido és Maurizio De Angelis nevéhez olyan világslágerek fűződnek, amelyeket nem lehet kitörölni a fejünkből, melyek hallatán ikonikussá vált filmkockák peregnek a szemünk előtt. Pályafutásuk során a világ leghíresebb filmzeneszerzői közé emelkedtek. Oliver Onions néven ők írták a legtöbb Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét: a „Különben dühbe jövünk”, „Az ördög jobb és balkeze”, „Az angyalok is esznek babot”, a „Bűnvadászok”, a „Seriff az égből”, a „Banános Joe”, de a „Sandokan – A maláj tigris” tv filmsorozat és rajzfilm, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is.

A koncert egyik sztár vendége az indiai Kabir Bedi volt, aki a koncert kedvéért látogatott el ismét hazánkba. A Sandokant megformázó színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten, amikor – többek között – a budai Skála áruházat népszerűsítették közreműködésével.

A koncert másik sztárvendége az ugyancsak világhírű olasz színész, Terence Hill volt. A közkedvelt és még ma is hihetetlenül kék szemű sztár ráadásul elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnökségét. Árverés alá került ugyanis egy felújított Dune Buggy, amely egy az egyben olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című film legendás autója. A nyertes nevét Terence Hill hirdette ki a koncert végén, ahol ünnepélyes keretek között át is adta a tulajdonos lányának a Buggy slusszkulcsát.

A varázslatos este folyamán életre keltek a híres slágerek, a filmsztárok segítségével pedig együtt repültünk vissza a közkedvelt filmek világába, együtt dúdolva a zeneszerző testvérpárral a jól ismert dallamokat.

Fotó: Török Hajni és Mahunka Balázs

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s