CSAK A HÖLGYEK!

Három éve jártam utoljára teniszmérkőzésen fotózni. Van egy mondás: „Belejön, mint kiskutya az ugatásba!” Tökéletesen igaznak bizonyult a gondolat, mert az első fotókon a labda nyomokban sem volt látható. Iszonyú gyors a játék, s bár a mozdulatok csodásak voltak, de a játékszer rendre „hiánycikk” volt az anyagban.

Aztán lassan belelendültem a képek összehangolásába és jöttek azok a fotók, amelyek már elfogadhatóak lettek egy tudósításhoz. Persze ilyenkor is igyekeztem minden mást kifigyelni, ami nem szorosan a sport megörökítése. Egészen extra körmök, pihenő ütők, labdaszedők és bírók.

A hétvégi döntők előtt, amolyan bemelegítésnek szántam a csütörtöki fotózást. Bele is csöppentem az egyetlen magyar érdekeltségbe aznap, hiszen Stollár Fanni az angol Watsonnal az oldalán indult csatába. Azt meg kellett állapítanom, hogy Fanni, nem csak teniszezni tud, hanem nagyon szép hölgy is. Akár modellkedéssel is kereshetné a kenyerét.

Nyögve nyelősen indult a mérkőzés. Az első vesztett játszma után vált magabiztossá a magyar-angol duó és jutott tovább. Az egyesek mérkőzése következhetett a center pályán. Alexandrova ellenfele a holland Rus volt, aki megint csak kitűnt a mezőnyből csodálatos alakjával. Igaz itt nem pontozzák a szépséget és a holland lánynak meg kellett hajolnia a nagyobb tudás előtt.

A román Begu számára sem jelentett különösebben nehéz akadályt az Oroszországból érkezett Rodina. Mondhatni, simán hozta minden pontját. Egy kicsit fotóztam még egy páros meccset. Legközelebb terveim szerint vasárnap látható ismét női tenisz a Nagylátószög oldalán, igaz, akkor már győzteseket hirdethetünk, a 2019-es Hungarian Ladies Open utolsó napján.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s