FINÁLÉ

Ígértem az oldal látogatóinak, hogy a Hungarian Ladies Open döntőjéről is olvashatnak és láthatnak fotókat. Két meccset néztem végig, s mégis sok-sok kép készült. Azért az egyértelmű volt, hogy a vasárnapi eseményen már szakavatottabban készültek a fotók.

Izgalmas volt számunkra, elsősorban a páros döntő, hiszen Stollár Fannynak köszönhetően hazai versenyzőnek is drukkolhattunk, aki Heather Watsonnal az oldalán lépett pályára az Alexandrova-Zvonareva duó ellenében.

Nem indult jól a mérkőzés, mert szinte már szokásosan az első menet elúszott. Aztán jött a megint csak szokásosan a jó második kör, ahol Fannyék hozták a mérkőzést döntetlenre. Jöhettek a döntő pontok, ahol az orosz páros koncentrált jobban és vehette át Szeles Mónikától, Szabó Tündétől a győztesnek járó díszes tálat.

Jöhetett az egyes döntő, ahol meglepetésre az elmúlt évi győztes ellenfele a cseh Marketa Vondrousova volt. Meg is ijesztette alaposan a belga Van Uytvanckot. Hat egyre lelépte ellenfelét. Lassú volt a felkapaszkodás, sokszor a határon billegett a győzelem vagy vereség lehetősége, de Marketa elfáradt és a döntő játék már diadalmenet volt.

Ez volt 2019-ben a Hungarian Ladies Open.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s