A Tátrai Band tavaszköszöntő koncertje

Barba Negra Music Club

Minden alkalommal igazi zenei ünnep, ha a Tátrai Band zenél a színpadon. Így volt ez március 2-án is, amikor a Barba Negrában adtak teltházas koncertet Tibuszék.

Az estét az Amberjack zenekar nyitotta. A feltörekvő és igazán tehetséges zenekar „tökös” hard rock zenéjével megalapozta a szép számmal összegyűlt nézőközönség hangulatát.

Este 10 órakor azután felcsendültek az Illúziók nélkül című Tátrai Band mindenki által jól ismert dallamai.

A Tátrai Band ezen az estén is elvarázsolta közönségét. A színpadról sugárzott a zenei alázat, a zene- és a színpadon állók egymás iránti szeretete, tisztelete, valamint a zenészek között lévő összhang. A szép számmal összegyűlt közönség ezen az estén is egy igazi best of programot hallhatott a zenekartól.

Aki esetleg lemaradt a hetekkel korábban a közönségnek köszönhetően sold outossá lett estéről, a Barba Negra Trackben pótolhatja június 14-én.

Az este folyamán elhangzott dalok: Illúziók nélkül; Ördögi szimpátia; Utazás az ismeretlenbe; Repüljünk együtt; Várlak még; Titkos szerelem; Valahol, valamikor; Nincs menedék; Helló Barátom; Az utolsó dominó; A bulinak vége; Hajnali szél; New York; A küszöbön túl.

Török Hajni és Mahunka Balázs képriportja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s