Fenyő Miklós Születésnapi koncert a Barba Negra Music Clubban

Újra megbizonyosodhattunk szombaton arról, hogy Magyarországon még mindig nagyon népszerű a rock & roll, és Fenyő Miklós. A születésnapi koncertre már jó néhány nappal előbb kitették a „megtelt” táblát.

A tavasz kezdetén Fenyő ünnepet tartottunk március 9-én. A Hungária zenekar alapítója Fenyő Miklós ugyanis március 12-én ünnepli a születésnapját. A koncert remek lehetőséget adott arra, hogy a közönség hangos „boldog szülinapot, boldog szülinapot” énekével, valamint a jól ismert slágerekre ropva jó alaposan megünnepelje a még mindig hihetetlenül laza Mikit.

A születésnapi köszöntéssel a zenész, és táncos kollégák sem maradtak adósok, egy speciális dallal és egy csodálatos tortával kedveskedtek a meghatódott magyar rock & roll királynak. A közönség első sorából pedig érkezett egy egyedi készítésű angyalföldi utcanév tábla, természetesen Fenyő Miklós utca elnevezéssel, 19-47-ig tartó ház számozással.

A két órás házibulin mindenki egyaránt kiválóan érezte magát, tekintet nélkül arra, hogy a színpadon állt, vagy a közönség soraiban ropta.

Jó egészséget, még sok-sok igazi rock & roll bulit és nagyon boldog születésnapot kívánunk Fenyő Miklósnak!

Fotó: Török Hajni és Mahunka Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s