Carousel – Liliom plakátfotózás a 110 éves körhintánál

A héten különleges lehetőséget kaptak a sajtó képviselői. Betekinthettek kameráikkal az Operettszínház plakát-fotózási munkálataiba. Történelmi helyszínen, a korábbi Vidámpark területén található 110 éves körhinta volt a díszlete a Carousel – Liliom fotózásának, ahol a szereplőket a történet eredeti „díszletében”, immár jelmezben kaphattuk lencsevégre.

Az eseményen a készülő musical főszereplői vettek részt; Dolhai Attila, Sándor Péter, Gömöri András Máté, Vágó Zsuzsi és Széles Flóra.

Az emblematikus és rendhagyó helyszín többeket inspirált arra, hogy lóra – azaz körhintára – pattanjon, és egy gyors vágtával kizökkentse magát, és a jelenlevőket a hétköznap problémáiból. A fotózás jó hangulatban, profin zajlott, a színház stábja mindent megtett azért, hogy zökkenőmentesen elkészülhessenek a plakáthoz szükséges fotók. Természetesen a jelenlévő sajtó képviselői felé is nagy figyelmet fordítottak, és igyekeztek minden kérésüknek és kérdésüknek eleget tenni. A színdarab premier előadása április 26-án lesz az Operettszínházban.

Fotó: Török Hajnalka és Mahunka Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s