SLAVA POLUNIN CSUDÁJA CIRKUSZBAN

Írnám azt, hogy ismét különlegességnek lehettünk tanúi a Fővárosi Nagycirkusz porondján, de az már a sajtótájékoztatón kiderült, hogy nem egészen a hagyományos cirkuszi attrakciókat mutatták be az illusztris vendégek. Fantasztikus munkát végeztek a technikai dolgozók, hiszen a porond helyén pillanatok alatt lett nézőtér és egy hatalmas színpad épült mindösszesen négy napra.

Ennyi időt tölt Budapesten a Slava’s  Snow Show. A bemutatkozás konszolidáltan indult. Egészen addig tartott ez, amíg meg nem jelent a térben a társulat két bohóca. Először csak masszírozták a tolmácsot, a közönség hölgy tagjainak a lábát, aztán elszabadult a „játék”. Műhó került a bemutatkozást tartók fejére és az előtérből előkerült egy szendvicses tál, amelyik igencsak jól mutatott Slava fején.

Lehetett sejteni, hogy a hat előadás nem mindennapi meglepetéseket tartogat. A teljes telt ház kapkodhatta a fejét és ámulhatott azon a színészi teljesítményen, amelynek tanúja lehetett. Érzelmek, nevetés, különleges látvány elemek, hatalmas pókháló és rengeteg hóesést imitáló papírdarabok „csaltak ki” a közönségből vastapsot, hangos tetszésnyilvánítást.

Önfeledt játék, nagyon komoly gondolatokat közvetítve. Nem véletlen, hogy a társulatot szívesen látják a világ bármelyik pontján. Aki ott volt, talán soha nem feledi azt, hogy a bohócok tudománya nem csak a kacagtatásból áll.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There are 2 comments

  1. SLAVA POLUNIN CSUDÁJA CIRKUSZBAN – FNC – Fővárosi Nagycirkusz

    […] Írnám azt, hogy ismét különlegességnek lehettünk tanúi a Fővárosi Nagycirkusz porondján, de az már a sajtótájékoztatón kiderült, hogy nem egészen a hagyományos cirkuszi attrakciókat mutatták be az illusztris vendégek. Fantasztikus munkát végeztek a technikai dolgozók, hiszen a porond helyén pillanatok alatt lett nézőtér és egy hatalmas színpad épült mindösszesen négy napra. Tovább… […]

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s