BEINDULT ÓBUDA FŐ-TERE

Az adventi megmozdulások és a jégpálya bezárása után, „rövid pihenőt” kapott a főtér, ahhoz, hogy a régi macskakövek ismét tömegeket fogadjanak. A WALDORF iskolák, óvodák vették birtokba, azt ami egész éven keresztül nyújt magas színvonalú programot mindenki számára.

Közel a György Naphoz egy olyan búcsú kerekedett, amelyhez mérhető még nem volt az utolsó időben. Soha ennyi árus, soha ennyi program és soha ennyi helyszín nem volt az elmúlt években. Egyértelműen megállapítható, hogy a rendezvény túlnőtte magát a Fő-teret.

A rendelkezésre álló időmből igyekeztem mindent dokumentálni, ami a nap hangulatához köthető, de ez szinte lehetetlen feladatnak bizonyult. Találtam arcokat, eseményeket megörökíthető pillanatokat, amelyek azért az ünnepi hangulatot nem biztosan tudják minden esetben reprodukálni, de mostanra állt össze a válogatás.

A Fő-tér mostantól, „dübörög”. Jöhet Óbuda napja, aztán az Óbudai Nyár „dömping” ezernyi eseménnyel. Az öreg macskakövek megint magukba szívják a működés, lélegzés csodáját, hogy megörvendeztessenek minden ide látogatót azzal az élménnyel, amit csak ŐK tudnak hozni életünkben.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s