VERHETETLEN AZ UVSE

Sokat gondolkodtam azon, hogy a hazai mezőnyben létezik-e egyáltalán olyan női vízilabda csapat, amelyik legalább meg tudná szorongatni az UVSE lányait. Már előzetesen is arra a megállapításra jutottam, hogy ez nem valószínű. Az aranyért folytatott küzdelemben a Dunaújváros a partner, s bár kiváló játékosok alkotják a gárdát, a végkimenetel „kottázható” volt.

Bomba formában „sült el” Keszthelyi Rita keze és Gangl Edina is a világklasszishoz méltó védéseket mutatott be. Fel-felszívta magát a dunaújvárosi gárda, de a lelkesedés csak arra volt elég, hogy megközelítsék ellenfelüket.

A bajnokavatás nem volt kétséges szombat délután, úgyhogy jöhetett a pezsgő és a medencébe ugrás a vezetőség részéről is. Az embernek önkéntelenül az jut eszébe, hogy lesz-e egyáltalán a közeljövőben egy olyan hazai csapat, aki egy kicsit is bele tud szólni az elsőség kérdésében.

Királynők ülnek a trónon immár sok éve. Tényleg lehet azt mondani, hogy Ők a „fejedelmei” a hazai női vízilabdának. Jó lenne tudni, hogy ez a nemzetközi mezőnyben mire elég. Szeretnénk tudni, hogy sokra….

 

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s