FRADI FIESZTA!

Olyan labdarúgó mérkőzésre ritkán járok, ahol gyakran hangzik el a „szúrd ki, mert pattog” bekiabálás. Szeretem a focit, megvallom fotózni nem annyira. A játékszer egy mérkőzés alatt ritkán kerül látótérbe, mert a küzdelem többnyire középtájon zajlik.

A bajnoki döntő, főleg, hogy hölgyekről van szó, mégiscsak más. Az FTC hozta az elő derbit, igaz szűken. A második meccs hivatott eldönteni a bajnoki arany sorsát. Amennyiben az MTK hazai környezetben hozza a derbit, jöhetett volna a harmadik menet.

A bemelegítések alkalmával is lehetett érezni a feszültséget, de ez inkább a kék-fehérekre volt jellemző. A Fradi közönség megint kitett magáért, tizenkettedik szurkolóként, mert nem csak hangosabbak voltak a vendég szektorban, de jóval többen is, mint az MTK sikerérért szorítók.

A bajnoki derbi úgy indult, hogy az eredmény lehetett volna ide is és oda is előny és jött a beígért zápor is.. Egy hatalmas kapufa a zöld-fehérektől és ordító helyzet az MTK oldaláról. Aztán villant egy „csodalány”, Fenyvesi Evelin. Elfektette cselek sorozatával az egész védelmet és a hálóba zúdította a labdát.

Küzdött az MTK, de a mérkőzést uralta a Fradi. Jöttek az újabb gólok és a harmadik után már nem látszott visszaút a hazaiak számára. Cserék sorával frissítettek a zöld-fehérek, amelyek még biztosbabbá téve a laszti feletti uralmat.

Taktikusan, okosan hozták le a mérkőzés végét a fradisok, amivel megérdemelten ünnepelhettek a rajongókkal együtt, magasba emelve a győztesnek járó serleget. Készültek a fotók, természetesen a szomorúságot, könnyeket is megörökítve, de elsősorban, a felszabadult érzelmeket, a boldogságot hozva a néző elé

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s