MAGABIZTOS FARKASOK

Eredetileg nem terveztem, hogy az alapszakasz utolsó fordulójának bármelyik mérkőzésére kimegyek, hiszen nem is olyan sokára kezdődnek az elődöntők és jön majd a „finálé” is.

Ami, azonban mégis vonzott ezen a szombaton, az Kyiv Capitals és történetesen nem is annyira játékuk, hanem a cheerleaders hölgyek, akik minden mérkőzésükön jelen vannak.

 

A lányok nem csak szépek, hanem profi koreográfiákkal kápráztatják el a nézőket. Nem kis teljesítmény az egész mérkőzést végig táncolni, kiabálni. Olyan színfoltot jelentenek a kemény fickók mellett, amiért érdemes kijárni azokra a mérkőzésekre, amelyeken a kijevi „különítmény” jelen van.

Természetesen a mérkőzés is hozta azt, amit várni lehetett. A Wolves tabella elsőhöz méltóan gyűjtögette a pontokat és erőteljes léptekkel halad a bajnoki döntő felé. A szinte már nyári hőségben a tudásbeli különbségtől függetlenül kemény volt a mérkőzés és szokatlanul sok volt a sérülés is, főleg a vendégek oldalán.

A „farkasok” végül nagy különbséggel nyertek és a Capitals nem csupán megtizedelődött, hanem szemmel láthatóan az erő, a koncentráltság is elfogyott. Egy-egy játékosnál a cérna is elszakadt. A bíróknak és a higgadtabb játékostársaknak kellett közbelépni, hogy az ütközetből ne legyen háború.

Mire a mérkőzés végére a nap is lement, megnyugodtak a kedélyek. A Wolves, amennyiben tartani tudja ezt a formáját, megállíthatatlannak tűnik a Hidegkúti Standionban rendezendő döntőig.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s