TANGÓVAL BÚCSÚZOTT A FŐ-TÉR

Az Óbudai Nyár utolsó felvonására került sor, már ami a Fő-téri programokat illeti. A választás a zárásra igazán érdekes volt, mert a Quadro Neuvo együttesről nem sokat tudhatott a nagyérdemű.

Az előzetesekből világos volt, hogy tangót játszanak, de a zenekari felállás már ebből a szempontból is felettébb érdekes volt. A harmonika, a fúvós hangszerek garmadája. az ütős szekció még csak stimmelt, de a hárfa nekem kilógott a sorból. Így volt ez egészen addig, míg meg nem szólalt a négytagú formáció.

Volt szerencsém a koncert előtt is fotózni és láttam azt a magabiztosságot, ami sok ezer fellépésnek köszönhető. Olyan természetességgel vették birtokba a színpadot a zenészek, mintha évek óta az otthonuk lenne.

A színpad melletti kép bizonyítja leginkább, hogy az együttes múltja, kottafüzetekben, CD-ken jelent meg megszámlálhatatlan formában, itt hagyva az este élményét.

Jöttek, láttak, győztek…szokták mondani, akik számára az élmény megmarad hosszú éveken keresztül. Az Óbudai nyár, csak a Fő-téri produkcióival, koncertjeivel tett egy pontot az események végére, mert az érdeklődőket megszámlálhatatlan program várja augusztus harmincegyedikéig.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s