PALOTA KONCERT 2019.

A Budai Vár Oroszlános udvarában rendezték meg az Operettszínház Palota Koncertjét 2019. augusztus 3-án és 4-én.  Többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Giuseppe Verdi, valamint Gaetano Donizetti  legszebb melódiái csendülnek fel az Elemi szenvedélyek című grandiózus műsorban.

Az idei gála különlegességeként, egyszerre elevenedtek meg a színpadon a magyar operett tradicionális és modern elemei, a folklór és a klasszikus zene. Ezúttal olyan kiváló szólisták elődásában élvezhettük a műsort ebben a gyönyörű környezetben, mint Fischl Mónika, Bordás Barbara, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Dancs Annamari, Boncsér Gergely, Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Peller Károly, Laki Péter, valamint a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny különdíjasai: Faragó Alexandra és Dénes Viktor.

A tökéletes hangzásról a Budapesti Operettszínház Zenekara gondoskodott, a színház főzeneigazgatója, Pfeiffer Gyula vezényletével. Közreműködött az Operettszínház balettkara, mely idén először kiegészült Fitos Dezső Társulatának kiváló táncosaival, így ötvözve a hagyományos néptánc elemeit a klasszikus operett tradíciójával. A produkciót magas színvonalú színpad-, hang-, fény-, és pirotechnika tette még felejthetetlenebbé.

Az est rendezője: Bori Tamás volt.

Török Hajnalka és Mahunka Balázs képriportha

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s