RÓMEÓ ÉS JÚLIA MUSICAL

15 éves a Rómeó és Júlia musical Magyarországon! Különleges, érzelmekben és látványban gazdag produkciót láthattunk szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. A főszerepekben ismert fiatal tehetségek vették át a stafétabotot legendás elődjeiktől, míg a többi karakterben sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei voltak láthatók.

Különleges forgószínpad, extra fények, kivetítők, közel 120 szereplő, valamint a Magyar Virtuózok Zenekarának közreműködése biztosította a lenyűgöző élményt.

Dolhai Attila, Bereczki Zoltán és Mészáros Árpád Zsolt legendás szerepeit – a három örömben és bánatban osztozó, sírig hűséges jó barát: Rómeó, Mercutió és Benvolió alakját – Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté varázsolta a nézők elé, Mészáros Árpád Zsolt pedig Lőrinc barát szerepében mutatkozott be.

Ami a női főszereplőket illeti: Júliát Kardffy Aisha alakította, Montague-né és Capuletné szerepében Détár Enikőt és Muri Enikőt láthattuk. A rendező Kerényi Miklós Gábor volt, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt.

Török Hajnalka és Mahunka Balázs képriportja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s