BARBER “FŐVÁROS” A SYMBOLBAN

Harmadszor futottam neki a budapesti éjszakában a Barber Battle Verseny fotózásának. A Symbol Budapesten igazán jó helyszínnek bizonyult ebben az esztendőben is. Dugig telt ház, finom italok, nagyon csinos hölgyek, elegáns urak, többségében ide illő frizurával és az elmaradhatatlan zene.

A színpadon nem akármilyen díjakért folyt a küzdelem, már amennyire az egy órás vágás idő küzdelemnek nevezhető. Két kategóriában fél-fél millió forint volt az első helyezettek nyereménye. Nem rossz órabér!

Természetesen el kellett jutni a színpadig, hiszen a zsűri beküldött fotók alapján előválogatott, majd ezek után következhetett élőben az akció. Több menetben váltották egymást a tükör előtt a versenyzők és modelljeik, miközben a nemzetközi zsűri közöttük sétálva pontozta a fejeket.

A közönség nagyon élvezte az egy órás meneteket, s cserélődött a színpad előtt rendre aszerint, hogy kinek drukkoltak. A díjak átadása után indulhatott a party egészen reggelig. Mi mást mondhatnánk, minthogy „Veletek jövőre ugyanitt!” Készüljetek mesterek!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s