LUCKY CHOPS

A Lucky Chops 2006-os New York-i megalakulása óta óriási energiájú fúvós funkzenét szabadít rá a világra. A zenekar energiájának intenzitása abból is ered, hogy meg akarják osztani a zene gyógyító és inspiráló erejét. Ez az erő világszerte hatott, és több száz millió nézőt adott a zenekar online videóinak, valamint több mint huszonöt országba juttatta már el a bandát koncertezni.

Először a New York-i metróban kezdtek fellépni, hogy szebbé tegyék az utazók mindennapjait, de miután felkerültek a róluk készített mobiltelefonos videók a netre, villámgyorsan terjedt a hírük, és hamarosan már egy európai turnén találták magukat, tovább növelve rajongóik számát.

A Lucky Chops zenészei meglehetősen elfoglaltak lettek mostanra. A tagok elkötelezett zenei oktatók is, emellett rendszeresen fellépnek iskolákban és kurzusokon, hogy segítsék a zenészek következő generációjának képzését és inspirálását.

Miután felvették végre az első, teljesen önálló stúdió albumukat, a zenekar örömmel kalauzolja rajongóit legújabb zenei utazásukra. A vadonatúj turné hamarosan megkezdődik, hogy a rajongókat egyre több városban táncra és szórakozásra buzdítsa.

2017-es, kirobbanó sikerű budapesti koncertjük után a Lucky Chops 2019. október 22-én a Barba Negra Music Club színpadán ismét fellépett Budapesten!

Az ünnep előestéjén szép számmal bandukoltak a rézfúvós hangszerek szerelmesei az Újbudai klubba. Amit a mai estén kaptak, bizton állíthatom, hogy senkinek nem okozott csalódást. A fiúk a tőlük megszokott könnyedséggel és örömmel adták a talpalávalót, a fülbe mászó dallamokat közönségüknek. Ahogy néztem a klubban táncoló, bulizó, tehát valóban szórakozó közönséget a fotózásra biztosított három dalt követően, mosolyra álltak a szájak mind, ahogyan az enyém is. Öröm volt látni, hogy a közönség összetétele is legalább olyan színes volt, mint a színpadon zenélő zenekar tagjai. Voltak szép számmal gyerekek is, és az idősebb korosztály is szép számmal képviseltette magát ezen az estén.

A Chops fiúk a tőlük megszokott fantáziával és zeneértéssel adták elő feldolgozásaikat, megfűszerezve a dalokat saját fantáziájukkal és fantasztikus zenei tudásukkal.

Másodszor láttam a Lucky Chops zenekart Budapesten, de remélem jönnek még. Amennyiben igen, én biztosan újra ott leszek.

Forrás: Live Nation Magyarország facebook oldala

Fotóriport: Török Hajnalka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s