AZ ÜNNEPRE VÁRVA

Különleges nap volt sok-sok iskola ezernyi tanulója számára november hetedike. A Fényszóró Kulturális Alapítvány hívta meg őket a fővárosi nagycirkuszba egy igazi „ünnepvárásra”. Évek óta hagyomány már ez a délután, ahol ajándékműsorral kedveskedik Csepregi Éva és csapata a fogyatékkal élő fiataloknak.

A cirkuszban csillogó szemű emberkéket láttam, izgalommal várva a kezdést jelentő gongszót. Az első részben az iskolai csoportoké és a sztárvendégeké volt a porond, a háziasszony, Csepregi Éva felvezetésében.

Már az elsőkét bevonuló zászlós mazsorettek produkcióját is szinte végig vastapssal jutalmazta a nézőtér. A legváltozatosabb produkciók követték egymást a porondon, amely általában az artisták birodalma.
Természetesen a csúcs ismét a sztárvendégként fellépő Oláh Gergőé és a NEOTON Sztárjaié volt. Száguldhattunk „Kétszázhúsz felett” amivel aztán el is érkeztünk az igazi cirkuszi előadáshoz.

Rácsodálkozhattunk Jakutföld Gyémánt Cirkuszának csodás jelmezeire és a „Hófödte álom” izgalmasabbnál izgalmasabb produkcióira. Kaptunk egy olyan élményt, ami ünnepet varázsolt a szürke hétköznapok világába.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s