FODRÁSZ SZALONBAN JÁRTAM

Na, nem a hajam nőtt meg annyira, hogy be kelljen ülni egy fodrász székbe, ahol rendszeresen megkopasztanak amolyan Barber módra. Igazából, amióta a Marosfalvi szalonban megjelent a hajvágás  ezen módja, nem is választottam olyan helyet, ahol ne szerepelt volna a Barber felirat.

Meglepetés volt ezek után, hogy a HTK valami egészen mással jelentkezett először 2020-ban. Készültem a szokásos bemutatóra fiú fejekkel, a barber vágás csodáival, de már a meghívóból kiderült, hogy az esemény egészen mást kínált hétfő estére.

Csetneki Sasa, Pulya Misi és Steven Buzássy, a mesterek ezúttal, hölgyek frizuráival készültek. Természetesen ismét igyekeztem inkább az előkészületekbe betekinteni fényképezőgépemmel.

Az alkalmi színpadon aztán különböző karakterek kerültek „megmunkálásra”. Az egész bemutató, amolyan vidám, laza esemény volt, természetesen komoly szakmai háttérrel. Mindig rácsodálkoztam arra, amikor az egészen egyszerűtől a varázslatokig születnek alkotások, merthogy ezek a munkák remekművek egytől-egyig.

Az egész lényege pedig az, hogy a közönség tanuljon olyan fogásokat, amelyeket a hétköznapokban tud kamatoztatni. Számomra az is érdekes, hogy az érdeklődők között nem is a kezdő fodrászok ültek, hanem sok esetben a szakma „krémje”. Jó show volt a Marosfalvi Szalonban március másik hétfő estéjén.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s